Fout
  • Fout bij het laden van feeddata

Diensten

Onderhoud

Waar geleefd wordt, is vroeg of laat onderhoud nodig. Of het nu gaat om het vervangen van een slot, het verstellen van een klemmende deur of het herstellen van een kozijn. Voor elk onderhoud, zowel groot als klein, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een duidelijke offerte, een adequate planning en een vakkundige afhandeling. Ook als u ons met spoed nodig hebt, bijvoorbeeld vanwege storm of inbraak. In dat geval zetten we alles op alles om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Eveneens kunt U ons benaderen voor onderhoud aan Uw pand, ook voor

  • Verenigingen van Eigenaren
  • Stichtingen

Als onderhoud op tijd wordt uitgevoerd, voorkomt U problemen en hoge kosten.Een onderhoudsplan kan ook worden gemaakt, een meerjarenplan, na inventarisatie van Uw pand(en) door Louis van Schaik, de eigenaar. Dit kunnen we dan ter goedkeuring aan U voorleggen. Omdat wij scherp calculeren, vragen wij voor een inventarisatie Euro 250,00. Voor deze prijs krijgt U een compleet plan en als we dit plan mogen uitvoeren, krijgt U dit ‘offertebedrag’ gecrediteerd. Graag komen we bij U langs voor een persoonlijke uitleg.

Verbouwen

Wilt u extra werkruimte, uw badkamer verbouwen of een dakkapel of serre laten plaatsen? Welke wens u ook heeft, Bouw en Timmerbedrijf Van Schaik helpt u graag om deze te realiseren. Zo denken we gericht met u mee over uw bouwplannen, van ontwerp tot materiaalkeuze. Na een advies op maat werken we constructief toe naar een vakkundig eindresultaat, waarbij uw wensen voorop staan.

Nieuwbouw

Bouw en Timmerbedrijf Van Schaik heeft al vele nieuwbouwprojecten op zijn naam staan. Projecten die we van a tot z verzorgd hebben, dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten. Op het gebied van metsel-, loodgieters-, elektra- en stucadoorswerkzaamheden bijvoorbeeld. Uiteraard begint elk project met uitgebreid overleg met u en beginnen we pas zodra alle zaken helder zijn. En ook tijdens de bouw houden we u nauw betrokken bij alle werkzaamheden. Zo laten we niets aan het toeval over qua planning, materiaalkeuze en kosten.

Renovatie

Renovatie is een vak apart. Het vraagt om gedegen materiaalkennis en om technisch inzicht. Alleen dan kun je een bouwconstructie nieuw leven in te blazen, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke uitstraling. Bouw en Timmerbedrijf Van Schaik heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in dit vak. We werken met inlevingsvermogen en verfijnd vakmanschap aan een succesvolle realisatie van uw project. Zowel bij de renovatie van een compleet pand als bij kleine renovatiewerkzaamheden, zoals het plaatsen van een kozijn volgens het KOMO-keurmerk.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn